Aapjes kijken

Zaterdag 15 mei was het weer tijd voor de jaarlijkse kinderdag. Dit jaar hadden we een record aantal aanmeldingen. Maarliefst 121 mensen zijn er met ons meegegaan naar de Apenheul in Apeldoorn. En ook het zonnetje was van de partij die dag.

Midden in het park stonden er twee grote legertenten voor ons klaar waar wij de hele ochtend en middag gebruik van konden maken. Eerst hebben we daar lekker met zn allen wat gedronken en in de middag stond er een heerlijke lunch voor ons klaar. Omdat de groep zo groot was moesten we alleen wel in twee verschillende groepen eten.

Tussendoor kon iedereen op eigen gelegenheid het park bezoeken en naar de verschillende apen kijken. Bavianen, Gorilla’s, loslopende doodshoofdaapjes, Oerang oetangs, we hebben ze allemaal gezien… Maar je kon ook lekker bij de tent blijven zitten om te kletsen en ervaringen uit te wisselen met elkaar.

Het was echt een super geslaagde dag. Wij hebben er erg van genoten. En uit de vele positieve reacties van de deelnemers konden we opmaken dat iedereen het erg leuk vond!

Hieronder zie je enkele reacties:


 

Peter en ik hebben een hele superleuke dag gehad jullie hebben het heel erg leuk georganiseerd.

Dank jullie wel. Groeten, Monika Last


 

Hallo Femke en Marieke,

leuk was het en leerzaam was en bedankt

er waren niet alleen apen maar ook neusberen en wilde cavia's. Ook heb ik pauwen, koeien, geiten en schapen gezien.

ik vond de tent spannend. groetjes wouter de deugd!


 

Hallo Femke en Marieke,

ik vond het een leuke dag en vooral dat ik contact met het baby oerangoetangtje had.!

groeten van jeroen de deugd !!


 

Hartelijk dank voor de organisatie van afgelopen zaterdag, het was een leuke dag. Helaas waren wij wat aan de late kant (12:00 uur) waardoor we het ochtend programma gemist hebben, dat halen we een volgende keer wel weer in. Nogmaals bedankt voor de leuke dag!

Groet, Gert & Amy Woelderink


 

Wij willen graag alle deelnemers bedanken voor deze gezellige dag. En we hopen dat jullie volgend jaar allemaal weer meegaan!

Ook willen we graag Marlon, Ton en Florence bedanken voor de extra hulp op deze dag!

Groetjes van Femke en Marieke

Ga terug naar het overzicht