MTB toertocht

De afgelopen jaren gebeurd het steeds vaker dat er door leden of donateurs acties georganiseerd worden waarvan de opbrengst voor onze vereniging is. Wij zijn hier natuurlijk super blij mee.

Vorige jaar organiseerde de familie Wind voor de eerste keer een MTB toertoht door het prachtige landschap van Nieuwbalinge.
Vanwege het grote succes komt er een tweede editie! In 2014 wordt de toertocht op zondag 6 april gereden. Net als vorig jaar kan je je in schrijven voor drie verschillende afstanden.

Klik hier voor meer informatie over deze actie en schrijf je in.

Op 9 september 2012 heeft mijn man Martin een toertocht gefietst door Limburg.. Tijdens deze tocht heeft hij veel nagedacht over onze zoon Yannick die de ziekte van Hirschsprung heeft... Dit komt omdat wij voor het eerst in Mei 2012 via de kinderdag in Madurodam de eerste echte kennismaking met lotgenootjes van Yannick en de verschillende verhalen die voor ons heel herkenbaar waren.. We zijn met een super voldaan gevoel bij de kinderdag vandaan gegaan, dit alles komt door de vereniging.. De vrijwilligers die het mogelijk maken dat deze vereniging bestaat!! Tijdens de toertocht in Limburg heeft Martin besloten om zelf een toertocht te organiseren met zijn fietsmaatje en uiteraard met mij!!! Nu alles bijna rond is, krijgen wij een voldaan rustig gevoel.. Zou het ons lukken om een mooi bedrag binnen te halen..
Wij doen uiterst onze best en hoop dat anderen ons mee willen helpen..
Als u een steentje wil meedragen om bekendheid te geven aan dit goede doel wordt dan lid van de facebookpagina mtbtoertocht en de link wilt delen met vrienden, of door vrijwilliger te zijn op deze dag en/of deze toertocht mee te willen fietsen... Twijfel niet!!!

Groetjes hele trotse ouders van Yannick

Martin en Angelique Wind