Anne

Vakantie

Doei, dahaaaaag, fijne vakantie!!!! Geniet ervan en lekker opladen hè!!!
Zo werd ik 3 weken geleden uitgezwaaid op mijn werk. Wat was ik toe aan vakantie en wat hadden we een leuke dingen gepland… ik had er zin in. Dus in no time stond deze dame in de relaxmode en de vakantie kon wat mij betreft beginnen.

Helaas was de relaxmode van korte duur want al op de eerste vakantiedag belandden we `s avonds met Zheng in het ziekenhuis en zat hij 10 dagen aan het infuus vanwege een nierbekkenontsteking. Zheng heeft 5 dagen in het ziekenhuis gelegen en daarna heeft hij met hulp van de kinderthuiszorg 5 dagen thuis aan het infuus gezeten. Op zondag mocht het infuus er uit en op maandag vertrokken we op vakantie, Zheng heeft een verdraaid goeie timing haha.

Door de opname van Zheng was grote broer Su behoorlijk van slag. Hij was op donderdagavond immers nietsvermoedend gaan slapen maar werd vrijdagochtend wakker en zijn mama en broertje waren er niet. Bij adoptiekinderen hakt zoiets er flink in. De veiligheid die is opgebouwd is nog steeds wankel en absoluut niet vanzelfsprekend. Su was dan ook in één klap al zijn veiligheid kwijt, zat niet lekker in zijn velletje en zijn buik nam dit uiteraard gelijk over. Binnen 2 dagen was hij bijna niet meer te spoelen, had een borrelbuik en het leek alsof hij een ballon had ingeslikt zo bol was zijn buik. Het was hard werken maar we hebben gelukkig kunnen voorkomen dat Su echt vastliep.

De eerste 1,5 week van de vakantie verliep dus een tikkie turbulent máár ons weekje weg zou alles goed maken. Op zich bleven beide buikjes (+ nieren en blaas) redelijk rustig… maar die koppies, die draaiden overuren! Su was doodsbang dat we ineens verhuisd waren / hij wilde constant de bevestiging dat je nooit expres ziek bent / hij was bang dat Zheng nu weg moest omdat hij ziek was (of houden we hem mama?) / hij was bang dat mama dood zou gaan en hij sliep door dit alles vrij belabberd waardoor we `s ochtends om 6 uur al wakker geroepen werden.

Kortom de veiligheid was weg bij Su en die probeerde hij uit alle macht bij mama weer terug te vinden. Zheng daarentegen had door de opname ineens juist alle veiligheid bij mama gevonden en klampte zich dan ook angstvallig aan mama vast om die veiligheid vooral niet meer kwijt te raken. Beide mannen vochten vervolgens om hun plekje bij / op mama en het gevolg was dat ik soms stond te voetballen met Su aan de hand en Zheng in mijn armen (over multitasken gesproken).

Eenmaal thuis ontspanden beide jongens gelukkig weer en keerde de rust echt terug. De jongens sliepen lekker uit tot 8 uur, ze speelden leuk samen en ze lieten mama een beetje meer los. De laatste week hebben we met zijn viertjes dan ook echt nog even heerlijk onbezorgd kunnen genieten.

Inmiddels ben ik weer aan het werk. Helaas ben ik niet zo uitgerust en opgeladen als dat ik had gehoopt maar ach, volgend jaar weer een nieuwe kans ;-)


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 #1 %blog_title%RodolfoJuicy 10-08-2018 21:44
Hello. I see that you don't update your blog too often. I
know that writing content is boring and time consuming.
But did you know that there is a tool that allows you to create new
posts using existing content (from article directories or other blogs from your
niche)? And it does it very well. The new articles are high quality
and pass the copyscape test. You should try miftolo's tools
Citeer

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten