Even voorstellen

Mijn naam is Bibi. Ik woon samen met mijn vriend en papa van onze 2 prachtige jongens in het mooie heuvelland. Lars wordt donderdag 4 jaar en Sjors is nu ruim 7 maanden. Lars is geboren met de ziekte van Hirschsprung.

Al binnen een dag of 2 werd duidelijk dat er iets niet klopte bij Lars. Niet drinken, geen ontlasting. Op dag 5 werd Lars opgenomen in het ziekenhuis maar daar werd in eerste instantie niks gevonden. Na 9 dagen mochten we hem weer mee naar huis nemen. Hij dronk en had ontlasting. Maar na een paar dagen kreeg Lars weer dezelfde symptomen. Weer terug naar het ziekenhuis en na een buikfoto werden we doorgestuurd naar het MUMC. Daar werd na diverse onderzoeken de diagnose Hirschsprung vastgesteld.

Als Lars 2 maanden is volgt de operatie en kan het herstel beginnen. Met nog een enkele keer spoelen en het oprekken van zijn "poepgaatje" gaat het vanaf januari 2012 goed. Geen laxeermiddel en het niet hoeven spoelen is voor ons een hele opluchting.

Bijna 3 jaar lang gaat het goed. Dan breekt er een spannende tijd aan voor Lars. Sinterklaas en kerst staan voor de deur en tussendoor krijgt Lars er een broertje bij en kom ikzelf ook een paar dagen in het ziekenhuis te liggen in mijn kraamtijd. Op 11 januari gaat het mis....... flinke buikpijn, overgeven. Ziekenhuisopname volgt en met laxeermiddel en spoelen gaat het snel weer beter met Lars. Lars heeft eind februari en half mei botox gehad en tot op heden, klop het hard af, gaat het goed...... en nu gaan we eerst de 4e verjaardag vieren van Lars


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 #3 HirschsprungRonald 17-10-2017 09:20
Hallo Bibi,

Mijn zoontje Sammy, van nu 3,5, heeft ook Hirschsprung.. Bij hem werd het ook al vroeg ontdekt, 3 dagen na zijn geboorte, hij is drie keer geopereerd en heeft ook botox gehad..., een tijd ging het goed, maar nu krijgt hij meer last van buikpijn en zijn ontlasting blijft dun (nou is er ook meer dan 2/3 van zijn dikke darm eruit gehaald).... Hebben jullie een speciaal dieet voor jullie zoon?, geef je hem vaker hapjes, of maken jullie geen uitzondering voor hem qua voeding?.

Met de zindelijkheid schiet het ook nog niet op, gaat dat met jullie zoon nu wel goed of draagt hij nog zo'n luier broekje?.

Bij voorbaat dank voor je reactie.

Mvg,

Ronald
Citeer
0 #2 Even voorstellenAnemonalove 09-07-2017 13:23
Hi guys! Who wants to meet me? I'm live at HotBabesCams.com, we can chat, you
can watch me live for free, my nickname is Anemonalove , here is my photo:

https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg
Citeer
0 #1 Ziekte van HirschrungAnton Smet 25-07-2016 12:09
Beste,

IK ben Anton, 23 jaar en ik heb ook de Ziekte van Hirschrpung.

Sinds 4 jaar heb ik hevige last aan mijn aarsstreek door de stoelgang die ik heb.

ik lees dat u zoon een botox inspuiting heeft gekregen, vandaar mijn reactie. Dit hebben ze bij mij vorig jaar ook eens geprobeerd en toen ging het een paar maand goed bij mij. nu 1 maand geleden liet ik terug een inspuiting doen, maar deze heeft nog niks geholpen. ik vrees zelf dat ze het niet goed gedaan hebben.

Vandaar mijn vraag waar u misschien antwoord op heeft. Heeft u gegevens van de arts die u zoon behandeld? dan kan ik daarbij eens horen voor een second opinion.

Alvast bedankt.

Vriendelijke Groet,

Anton Smet
Citeer

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten