September

Jeetje, is het alweer zo lang geleden dat ik wat op papier heb gezet?! Wat vliegt de tijd. 

 

Lars spoelen we nu al maanden dagelijks. In de zomervakantie zijn we gaan switchen van spoelen in de avond naar spoelen in de ochtend. Meestal gaat de wekker dan om 6 uur maar als ik om half 9 moet beginnen dan gaat de wekker om 5 uur. Met allebei heb ik nog wel wat moeite hoor (lees geen ochtendmens????). Zal over een half jaar misschien anders zijn.  

Zolang we dagelijks spoelen met zowel peristeen en het daarna eruit halen met een gewone katheter gaat alles goed. Hij blijft helemaal schoon. In de zomervakantie hebben we nog een grote stap gemaakt. Lars is overdag en ’s nacht droog dus dat betekent geen luiers meer voor hem. We zijn ook bezig met bekkenbodemtherapie maar helaas zie ik nog geen vooruitgang.  

Verder is Lars over naar groepje 2 en voetbalt hij nog steeds met veel plezier en passie en komende zaterdag mag hij zelfs zijn eerste “echte” wedstrijd spelen. Wij zijn misschien nog trotser dan hemzelf. 

De mindere kanten blijven ook natuurlijk. Zo zijn we bezig met de aanvraag voor pgb. Wat een gedoe zeg. Niemand die weet waar je moet zijn, wie de indicatie moet afgeven bla bla bla……. Gelukkig dat je dan iemand tegenkomt en zegt goh heb je al eens gekeken of je als mantelzorger in aanmerking komt? Wat fijn dat er zo een organisatie bestaat die mantelzorgers begeleid op allerlei verschillende gebieden. Ook met de aanvraag voor pgb. Dus mochten mijn pogingen op niets zijn uitgelopen door verkeerde verwijzingen dan ga ik zeker gebruik maken van hun hulp.


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 #1 Septemberdetente massage lyon 14-05-2017 09:04
Heya i'm for the primary time here. I came across this board and I to find It really helpful & it helped me out much.

I hope to present one thing again and help others like you helped me.


detente massage lyon: http://www.sophiechassat.com
Citeer

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten