Opkikkerdag

Op 20 september komt het eerste mailtje binnen en ik sta helemaal te stuiteren.
Lieve familie ik mag jullie opgeven voor een Super Opkikkerdag op 4 november.
Natuurlijk geven we akkoord en de voorpret begint. 

Op 3 november rijden we vanuit zuid Limburg naar Nijkerk waar we een overnachting krijgen aangeboden om vervolgens de volgende dag te mogen gaan genieten van wat een geweldige dag belooft te worden.
Half 10 worden we verwacht op de Eemhof te Zeewolde.  Allemaal hebben we kriebels in de buik. Wat gaan we beleven? 

We komen aan bij de rode loper en  eenmaal binnen worden we gekoppeld aan een hele lieve begeleidster, Denise. We krijgen iets te drinken en wat lekkers aangeboden en dan moeten we naar de eerste plek.
We verzamelen ons bij een echte Amerikaanse schoolbus en rijden daarmee naar onze bestemming. Een strand met allemaal verschillende voertuigen van de Marine.
Lars wilde graag in een van de auto’s over het strand rijden. Hoe schuiner, hoe leuker. En toen we op de heuvel vast zaten en los getrokken moesten worden was de lol erg groot voor Lars en mama.

We hebben verschillende dingen mogen beleven die dag maar het absolute hoogtepunt voor allebei de jongens was toch wel het bezoek bij de brandweer. 
In een echte brandweerwagen gereden, een vuur geblust en een fiets door midden mogen knippen.
De dag werd met alle families afgesloten met een feestje en we werden uitgezwaaid door alle geweldige en lieve vrijwilligers die er een onvergetelijk dag van hebben gemaakt.

Regelmatig genieten we na met de foto’s en de filmpjes. Iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt BEDANKT!!!


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten