Sporten

 Mama ik wil ook gaan zwemmen…..

Ik laat het nog even op zijn beloop maar hij blijft er naar vragen. Ondanks dat hij geen waterrat is (lees HELP een waterdruppeltje in mijn gezicht en grote paniek) zet ik hem op zwemles. De eerste les gaat niet helemaal van een leien dakje maar hij wilde wel meteen dezelfde week weer gaan. Soms ben ik wel eens bang dat hij een ongelukje krijgt. Dit is gelukkig nog niet gebeurd.

Nu gaat hij 2x in de week zwemmen en maakt hij persoonlijk grote sprongen. Hij durft zelfs kopje onder en is zo trots als een pauw dat hij wel 4 hele tellen onder water durft.

Daarnaast is voetballen zijn grootste passie. Hij staat er mee op en gaat ermee naar bed. Op maandag training en op zaterdag mag hij al wedstrijd spelen als een van de jongste.

Hoe heerlijk is het om hem zo gepassioneerd bezig te zien. Meer dan APETROTS ben ik! En zijn nieuwe doel…. De mininacht lopen. Een tocht van 7,5 km speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. De echte nacht van Gulpen is 70 km. Dus nu zijn we samen aan het oefenen. Hopelijk de volgende keer het verslag van de miniacht.

 


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten