Botox voor een driejarige!

Botox is niet alleen een zegen voor mannen en vrouwen van een zekere leeftijd met een vervelende frons op het voorhoofd. Een paar maanden geleden kreeg onze Boaz, 3 jaar oud zijn eerste Botox-behandeling. Na een periode van veel gedoe met het dagelijks spoelen van zijn darmen en dikke buiken vond zijn arts de tijd rijp voor Botox.

Toch wel weer spannend want Botox bij een peuter klinkt wel een beetje vreemd. Dat merkte ik ook aan de mensen in onze omgeving. “Dan kun jij ook meteen mee als er nog een beetje over is. ” Een veelgemaakte grap in die periode. Maar ook mensen die zich afvroegen of het niet schadelijk is. Maar het dagelijks spoelen was ook een traumatische ervaring voor onze zoon.

Op een vroege morgen meldden we ons in het ziekenhuis. Een klein bang jongetje in een groen operatieshirtje. Hoe leg je aan een driejarige uit wat er precies gaat gebeuren?

De ingreep viel heel erg mee. Onder narcose wordt de botox ingespoten in de kringspier. Voordat ik mijn koffie had opgedronken werd Boaz al weer naar de uitslaapkamer gebracht. Na een half uurtje werd hij al wakker en had meteen trek in een boterham met pindakaas.

Een paar dagen later merkten we al een groot verschil. Op de WC lukte het hem om zelf te poepen. En zo gaat het nu al bijna een half jaar. Op vaste momenten (meestal ’s avonds) gaat hij naar de WC. In deze periode is hij helemaal zindelijk geworden en sinds januari gaat Boaz naar school.

Het klinkt misschien iets minder aantrekkelijk dan een spuitje in je voorhoofd maar voor ons is botox geen taboe maar een uitkomst.


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 #1 Botox voor een driejarige!canada drugs online 11-01-2019 07:08
Hi to every one, the contents present at this web page are really amazing for people experience,
well, keep up the good work fellows.
Citeer

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten