Ingezonden reactie van een deelnemer

Wij waren 15,16,17 juni op kamp. We zijn naar Buren geweest.

Het was een survival kamp bij Wilgje Buitensport.

Ik zal even mijzelf voorstellen: ik ben Hilde Knots en ik ben 17 jaar. En in een tent slapen en survival is dus niks voor mij. Maar ondanks dat vond ik het toch erg leuk. De 3 dagen in tent slapen was nog wel uit te houden met hele leuke gezellige mensen om je heen.

De eerste avond was een beetje het kennismaken het gebruikelijke kennismakingsrondje.

Er waren ook hele goede weerwolven in ons midden, hé Anne haha.

Verder gingen we dan zaterdag na het ontbijt een groepsgevoel creëren. Er waren allemaal samenwerkingsopdrachten en spelletjes. Daarna hebben we het survival parcours gedaan, met klauteren en klimmen enz. Eerst gewoon met grond onder je voeten en daarna met water eronder. Zo zijn we lekker nat geworden. Er waren er een paar droog gebleven, wat ik wel erg knap vind. Daarna lekker schoon douchen. ‘s avonds lekker gegeten en het was echt heerlijk weer. We hadden een kampvuurtje en daar hebben we de hele avond en nacht gezeten. Dat was echt super gezellig. Het was wel laat geworden, dus ik kon ook moeilijk mijn slaapzak uitkomen.

Maar helaas gingen we de volgende dag al weer naar huis. Ik heb het echt als een super kamp ervaren. Ik heb genoten van jullie: bedankt daarvoor. Ik vind dat er alleen maar leuke mensen zijn. Dus mensen die dit lezen en die ook de uitnodiging krijgen voor het kamp: geef je dan op. Tot volgend jaar!!

Groetjes, Hilde Knots