Bestuur

Voorzitter | Chantal de Langen

Chantal de Langen

Ik ben Chantal de Langen (1974) en getrouwd met Jos Brouwer. Ik ben de moeder van Niek en Wies (2009). Sinds de geboorte van Wies staat ons leven in het teken van Hirschsprung. Daarvoor hadden wij hier nog nooit van gehoord. Wel was ik zelf al jarenlang aan het tobben met mijn darmen. In mijn achterhoofd had ik het idee dat dit echt niet normaal kon zijn.

Na de diagnose van Hirschsprung bij Wies was het voor mij overduidelijk dat ik ook Hirschsprung heb. Na een aantal onderzoeken is dit ook bevestigd in het VU. Wies heeft lang segment Hirschsprung, dat wil zeggen dat haar hele dikke darm en een flink stuk dunne darm geen zenuwcellen hebben. Dit deel van de darmen is verwijderd. Bij mij is dit nog niet gebeurd. Ik slik op dit moment veel laxeermiddelen en spoel dagelijks.

Na de diagnose van Wies zijn wij direct gaan Googlen naar de ziekte van Hirschsprung. We hebben veel informatie op de website gevonden en zijn direct lid van de vereniging geworden. Ook het lotgenotencontact heeft ons erg veel steun gegeven. Toen ons leven met Wies in een wat rustiger vaarwater kwam ben ik contactpersoon bij de vereniging geworden.
Veel mensen zullen me ook kennen van mijn actieve deelname aan de Facebookgroep.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten