Bestuur

Penningmeester | Daan Touw

DaanTouw

Mijn naam is Daan Touw, getrouwd met Marloes en samen zijn we trotse ouders van zoon Rocco (2012). We wonen in Amsterdam.

Jullie hebben ons misschien wel eens gezien op een Ledendag want Rocco en ik hebben beiden Hirschsprung, gelukkig allebei zonder veel klachten. Tot de geboorte van Rocco heb ik me niet verder verdiept in Hirschsprung en we waren daarom ook niet op de hoogte van de eventuele erfelijkheid. Inmiddels weten we wel beter! De eerste periode na de geboorte van Rocco was natuurlijk pittig maar we beseffen ons heel goed dat we de grote onzekerheid niet kennen, die je overkomt als je als verse ouders geen idee hebt wat er nou met je kind aan de hand is en wat dat voor je gaat betekenen. Al met al hebben we kunnen genieten van onze blauwe wolk. Sindsdien volgen we de vereniging actief en als het even kan, zijn we present op de dagen die worden georganiseerd.

En nu ga ik dus ook het bestuur in! Ik heb me bij Wilco gemeld omdat ik het belangrijk vind dat de financiƫn van de vereniging door iemand uit de eigen achterban worden beheerd. Sinds een tijdje kijk ik vanaf de zijlijn mee met Wilco voordat ik vanaf 2017 het stokje overneem. Samen met de andere bestuursleden ga ik me sterk maken voor een gezonde toekomst van de vereniging, we staan op een solide fundering. Wilco, bedankt!

Hiermee volg ik Marloes; zij is me voor en is binnen de vereniging al een tijdje contactpersoon voor nieuwe leden.

En alvast een eerste oproep: als je een vraag hebt of in contact wil komen, stuur gerust een berichtje of spreek me aan!

Groetjes Daan

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten