Bestuur

Sponsoring & PR | Sabine van Velsen

Sabine

 Hi, ik ben Sabine van Velsen. Samen met mijn man Marcel zijn wij de ouders van 3 geweldige kinderen: Dahlia, Lynne en Otis. Otis is in 2013 geboren met de Ziekte van Hirschsprung en is vrij snel gediagnosticeerd met lang segment. Na 4 heftige jaren waarin Otis vele malen is geopereerd, onder andere voor de aanleg van stoma(‘s) en zijn Duhamel operatie, gaat het inmiddels ontzettend goed met hem. Omdat ik erg veel steun aan de vereniging heb ondervonden in deze onzekere jaren, zet ik mij sinds eind 2016 ook zelf in als bestuurslid.

Mijn doelstelling is de kwaliteit van leven van Hirschsprung patiënten te verbeteren door intensivering, verdieping en verbreding van de dialoog tussen patiënten, hun families en met medici. Mede mogelijk gemaakt door Fondsenwerving- en PR dat activatie van (nieuwe) sponsoren en informatievoorziening richting (niet) leden centraal stelt. Vanuit deze doelstelling ben ik ook betrokken geweest bij de totstandkoming van het medische programma Follow Me in samenwerking met specialisten van het VuMC/AMC.

 

Mocht je interesse hebben om je ook als vrijwilliger in te zetten voor onze vereniging of als je ideeën hebt rondom Fondsenwerving, dan hoor ik het graag! Groeten, Sabine

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten