Contactpersonen

De vereniging heeft het lotgenotencontact hoog in het vaandel staan. Het is belangrijk dat leden hun verhaal kwijt kunnen en vragen kunnen stellen.
De contactpersonen bieden een luisterend oor en proberen te helpen of door te verwijzen. Soms is het al voldoende om er gewoon voor een ander te zijn.
Binnen de vereniging zijn diverse contactpersonen actief. Zij zijn lid van de vereniging als patiënt of als ouder/verzorger van een kind met de ziekte van Hirschsprung.

Naast het lotgenotencontact organiseren de contactpersonen ook een contactdag waar alle leden van de vereniging voor worden uitgenodigd. 

De namen, e-mail adressen en telefoonnummers van de contactpersonen staan achterin Drukwerk en zijn te vinden achter het besloten deel van de website.

Contactpersonen2016

 

 

 

 

 

 

 


vlnr: Renate Kroon (coördinator contactpersonen), Marijke Pfaff-Jongman, Katrien Vandeperre, Mark Janssen, Dorien Janssen (contactpersonen), Marloes van den Bogaert (eerste aanspreekpunt voor nieuwe leden), Ciska Neels (organisator ledenactiviteiten) en Chantal de Langen (voorzitter)