Privacy Policy

Privacy en cookies
De gegevens en informatie die de Wederpartij aan Vereniging ziekte van Hirschsprung verstrekt, zal voorgenoemde zorgvuldig en vertrouwelijk bewaren. Vereniging ziekte van Hirschsprung zal op grond van de AVG een register van verwerkingsactiviteiten bijhouden. Vereniging ziekte van Hirschsprung handelt altijd in overeenstemming met de AVG welke vanaf 25 mei 2018 van kracht is.

Hieronder een aantal verwerkingsactiviteiten waar de Wederpartij mee te maken kan krijgen:

  • De Wederpartij heeft bij en na het doorgeven van persoonsgegevens (zoals telefoonnummer, e-mailadres, naam en adres) het recht op inzage, recht op correctie en recht op verwijdering.
  • De website van Vereniging ziekte van Hirschsprung kan gebruiksgegevens van de Wederpartij verzamelen door middel van cookies. Hieronder vallen:
  • De middels cookies verzamelde informatie kan worden gebruikt voor functionele en analytische doeleinden.
  • Bij het verzamelen van persoonsgegevens deelt Vereniging ziekte van Hirschsprung geen informatie met derde partijen. De informatie wordt uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van de leveringsplicht of het afhandelen van een aanvraag of klacht.
  • Naast het delen van persoonsgegevens is het Vereniging ziekte van Hirschsprung niet toegestaan om de informatie van de Wederpartij uit te lenen, verhuren, verkopen, toevoegen aan publieke registers of op andere wijze openbaar te maken.
  • Vereniging ziekte van Hirschsprung gebruikt de persoonsgegevens van de Wederpartij uitsluitend voor specifieke en noodzakelijke doeleinden.
  • De opslag van persoonsgegevens of gebruiksgegevens duurt niet langer dan dat nodig is voor deze doeleinden.
  • Google Analytics voor het analyseren van gebruikersgedrag op de website.
  • Facebookpixel voor het optimaliseren van de communicatiestrategie. (https://www.facebook.com/policies/cookies/)
  • Vereniging ziekte van Hirschsprung zet social media in voor haar externe communicatie. Hieronder vallen Facebookadvertenties. Voor een optimaal bereik en resultaat maakt de Vereniging ziekte van Hirschsprung gebruik van een Facebook Pixel. Deze Pixel verzamelt gebruikersdata en bewaard gegevens voor 3 maanden. Deze gegevens worden ingezet voor retargeting en/of inzet van Big Data voor toekomstige targeting. Wilt u dit blokkeren? https://www.facebook.com/help/325807937506242/

Wanneer de Wederpartij een klacht wil indienen omtrent de persoonsgegevens, dan is de Wederpartij altijd gerechtigd om deze klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) in te dienen. De AP is verplicht om een dergelijke klacht in behandeling te nemen. Als blijkt, op grond van wettelijke bepaling of rechterlijke uitspraak, dat Vereniging ziekte van Hirschsprung de persoonsgegevens aan derden verstrekt en Vereniging Ziekte van Hirschsprung zich niet kan beroepen op wettelijke, dan wel door een bevoegde rechter erkend of toegestaan recht van verschoning, dan is Vereniging Ziekte van Hirschsprung niet gehouden tot schadevergoeding of schadeloosstelling. Tevens is de Wederpartij niet gerechtigd tot ontbinding van de overeenkomst op grond van enige schade die hierdoor ontstaat. Bij het achterlaten van persoonsgegevens gaat de Wederpartij akkoord met het gebruik van deze informatie voor statistisch onderzoek of benaderingen voor klanttevredenheidsonderzoeken. De Wederpartij kan kenbaar maken dat hij/zij niet voor een dergelijk onderzoek benadert wil worden.  

Vragen en feedback
Vereniging ziekte van Hirschsprung monitort en controleert regelmatig of zij nog aan het privacybeleid voldoet. Heeft u vragen over ons privacybeleid? Neem dan contact met ons op:

Vereniging ziekte van Hirschsprung
Brink 1
3998 JL Schalkwijk
Tel: 06 30450560
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Cookie Statement

Cookies zijn bestanden met kleine hoeveelheid gegevens, waaronder eventueel een anonieme unieke id.

Cookies zijn vanaf een website naar uw browser gestuurd en opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Zoals veel websites gebruiken wij "cookies" om informatie te verzamelen. U kunt opdracht geven in uw browser om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Echter, als u cookies niet accepteert, kan het zijn dat u sommige delen van onze Site niet kan gebruiken. De Vereniging ziekte van Hirschsprung gebruikt de volgende cookies:

  • De website van Vereniging ziekte van Hirschsprung kan gebruiksgegevens van de Wederpartij verzamelen door middel van cookies. Hieronder vallen:
  • De middels cookies verzamelde informatie kan worden gebruikt voor functionele en analytische doeleinden.
  • Bij het verzamelen van persoonsgegevens deelt Vereniging ziekte van Hirschsprung geen informatie met derde partijen. De informatie wordt uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van de leveringsplicht of het afhandelen van een aanvraag of klacht.
  • Google Analytics voor het analyseren van gebruikersgedrag op de website.
  • Facebookpixel voor het optimaliseren van de communicatiestrategie. (https://www.facebook.com/policies/cookies/)
  • Vereniging ziekte van Hirschsprung zet social media in voor haar externe communicatie. Hieronder vallen Facebookadvertenties. Voor een optimaal bereik en resultaat maakt de Vereniging ziekte van Hirschsprung gebruik van een Facebook Pixel. Deze Pixel verzamelt gebruikersdata en bewaard gegevens voor 3 maanden. Deze gegevens worden ingezet voor retargeting en/of inzet van Big Data voor toekomstige targeting. Wilt u dit blokkeren? https://www.facebook.com/help/325807937506242/

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten