Lid worden

Hebt u een kind met de ziekte van Hirschsprung? Of bent u zelf patiënt? Wellicht kan de vereniging ook voor u een ondersteuning zijn om met de problemen rond de ziekte van Hirschsprung om te gaan. Door lid te worden van de vereniging steunt u ons om onze werkzaamheden voort te zetten en kunt u gebruik maken van de verschillende diensten die wij bieden.

Donateur worden

Reden om donateur te worden:

De kwaliteit van leven van ziekte van Hirschsprung patiënten en het gezin verbeteren door middel van: informatievoorziening richting medisch professionals (herkenning), informatievoorziening richting de omgeving (erkenning) en wetenschappelijk onderzoek.

Eenmalige bijdrage

Wilt u de Vereniging Ziekte van Hirschsprung steunen door een eenmalige donatie te doen, dan kan dat natuurlijk ook!
Giften en donaties zijn altijd van harte welkom!

U kunt uw bijdrage overmaken op onderstaand rekeningnummer.

NL41RABO0341885517 t.n.v. Vereniging Ziekte van Hirschsprung
o.v.v. 'Eenmalige bijdrage' en uw naam.

Vrijwilliger worden

De vereniging Ziekte van Hirschsprung is op vrijwilligers gebouwd. Zonder vrijwilligers is er geen drukwerk, geen website, geen lotgenotencontact, geen ledenadministratie...
Zonder vrijwilligers zou de vereniging simpelweg niet kunnen bestaan!
Wij zijn dringend opzoek naar mensen die de vereniging willen steunen door vrijwilliger te worden.
Er zijn vacatures voor verschillende bestuursfuncties, maar daarnaast zijn wij ook opzoek naar mensen die de huidige vrijwilligers kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van taken en organiseren van activiteiten. In het onderstaande overzicht kunt u lezen welke vacatures er op dit moment zijn.

Sponsoring

De activiteiten van de vereniging worden mede mogelijk gemaakt door de financiele bijdragen van incidentele en doorlopende sponsoren, waaronder:

Wilt u ook sponsor worden van de Vereniging ziekte van Hirschsprung? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mediq CombiCare is de gespecialiseerde Nederlandse leverancier voor de levering van en het advies rondom stoma-, continentie & retentie- en wondverzorgingsmaterialen.

Meer weten over CombiCare? Klik hier voor de website.

logo mathot

Mathot is al vanaf 1897 een begrip in de zorg. We leveren een uitgebreid assortiment medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond-, continentie- en diabeteszorg maar ook hulpmiddelen voor compressietherapie en orthopedie.

Meer weten over Mathot? Klik hier voor de website

Ruim 75 jaar geleden bracht de wetenschapper dr. Minoru Shirota het eerste flesje in Japan op de markt. Sinds 1994 is het kleintje Yakult ook in Nederland verkrijgbaar. Elke dag genieten 30 miljoen mensen in 31 landen over de hele wereld van Yakult.

Meer weten? Klik hier voor de website.

MediReva Logo Pantone 1

MediReva is een medisch speciaalzaak, die hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen levert op het gebied van stoma- en continentie en retentiezorg. Wij verlenen zorg zoals we die zelf zouden willen krijgen: professioneel en kundig, met een flinke portie persoonlijke aandacht. En dat gaat verder dan een snelle bezorging van jouw bestelling.

Meer weten over MediReva? Klik hier voor de website

CPlogo Gray RGB 300

Coloplast is al 60 jaar producent van medische hulpmiddelen op het gebied van continentie- en stomazorg. Door te innoveren, blijven we zorgen voor nieuwe oplossingen om onze gebruikers beter te helpen hun blaas- en darmprobleem onder controle te houden.

Meer weten over Coloplast? Klik hier voor de website

1239246 Wellspect Tagline Blue RGB HC

 

 

Wellspect HealthCare is een van oorsprong Zweeds bedrijf dat bij velen bekend staat als fabrikant van urinekatheters. Wellspect heeft in samenwerking met artsen, verpleegkundigen en gebruikers het Navina Smart darmspoelsysteem ontwikkeld.

Meer weten over Wellspect HealthCare en het Navina Smart spoelsysyteem? Klik hier voor de website.

Acties

De afgelopen jaren gebeurt het steeds vaker dat er door leden of donateurs acties georganiseerd worden waarvan de opbrengst voor onze vereniging is. Wij zijn hier natuurlijk super blij mee.
Hieronder vindt u een overzicht van de actuele acties. U kunt ons steunen door mee te doen aan een van deze geweldige acties.

Heeft u zelf ook een goed idee voor het organiseren van een actie ten behoeve van de Vereniging Ziekte van Hirschsprung?
Meld uw actie dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.