Acties

De afgelopen jaren gebeurt het steeds vaker dat er door leden of donateurs acties georganiseerd worden waarvan de opbrengst voor onze vereniging is. Wij zijn hier natuurlijk super blij mee.
Hieronder vindt u een overzicht van de actuele acties. U kunt ons steunen door mee te doen aan een van deze geweldige acties.

Heeft u zelf ook een goed idee voor het organiseren van een actie ten behoeve van de Vereniging Ziekte van Hirschsprung?
Meld uw actie dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw Balinger MTB toertocht

In 2012 zijn Martin en Angelique Wind op het idee gekomen om doormiddel van de organisatie van een MTB toertocht geld te gaan inzamelen voor de Vereniging Ziekte van Hirschsprung.
In april 2013 werd de eerste Nieuw Balinger MTB toertocht georganiseerd en was een groot succes. Sindsdien zijn Martin en Angelique, samen met hun enthousiaste groep vrijwilligers druk in de weer om dit spektakel jaarlijks terug te laten keren en steeds groter te maken. En inmiddels zijn de voorbereidingen voor de vierde Nieuw Balinger MTB toertocht, die op zondag 10 april 2016 georganiseerd zal worden in volle gang.

Meer informatie over de vierde Nieuw Balinger MTB toertocht vindt u hier en op hun eigen website.

 

fam Wind

Op 9 september 2012 heeft mijn man Martin een toertocht gefietst door Limburg. Tijdens deze tocht heeft hij veel nagedacht over onze zoon Yannick die de ziekte van Hirschsprung heeft. Dit komt omdat wij in mei 2012 voor het eerst via de kinderdag van de vereniging (in Madurodam) in contact zijn gekomen met lotgenootjes van Yannick en hun ouders. De verschillende verhalen waren voor ons heel herkenbaar. We zijn met een super voldaan gevoel bij de kinderdag vandaan gegaan, dit alles komt door de vereniging en de vrijwilligers die het mogelijk maken dat deze vereniging bestaat!
Tijdens de toertocht in Limburg heeft Martin besloten om zelf een toertocht te organiseren met zijn fietsmaatje en uiteraard met mij!!!

Als u een steentje wilt bijdragen om bekendheid te geven aan dit goede doel wordt dan lid van de facebookpagina 'mtbtoertocht' en deel dit met vrienden. Of fiets mee tijdens de toertocht of word vrijwilliger!!!

Groetjes hele trotse ouders van Yannick Martin en Angelique Wind

Kicken voor Hirschsprung

Sinds 2011 organiseert Jeroen Wolberink het voetbaltoernooi 'Kicken voor Hirschsprung'.
Al jaren is deze actie een groot succes en haalt Jeroen samen met zijn groep vrijwilligers veel geld op voor onze vereniging!

In 2016 is het al weer tijd voor de vijfde 'Kicken voor Hirschsprung toernooi' en deze zal plaatsvinden op zaterdag 21 mei.
Kijk hier voor meer informatie over deze actie en meld je aan! En word lid van de facebookpagina.

FCjob

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten